Wednesday, November 28, 2007

GËZUAR DITËN E FLAMURIT!

95-të vjetori i pavarësisë së Shqipërisë-RROFTË SHQIPRIA PËRGJITHMONË!

1 comment:

Kae said...

Rreth flamurit,te përbashkuar
Me një dëshirë dhe një qëllim,
Të gjithë atje duke iu betuar,
Të lidhim besën për shpëtim.

Prej lufte veç ai largohet,
Që është lindur tradhëtor,
Kush është burrë nuk frikësohet,
Po vdes, po vdes si një dëshmor. (bis)

Në dorë armët do t'i mbajmë,
Të mbrojmë Atdheun në çdo vend,
Të drejtat tona ne s'i ndajmë,
Këtu armiqtë s'kanë vend.

Se Zoti vet e tha me gojë,
Që kombe shuhen përmbi dhé,
Po Iliria do të rrojë,
Për të, për të luftojmë ne.